Om oss

 

Vi bygger på dem och sköter om dem. Vi kan inte låta bli dem. Vi älskar helt enkelt fastigheter!

Det har vi gjort nu sedan 1995. Det var då PCN drog igång verksamheten i Kungälv. Idag arbetar vi med Kungälv som bas men har även en hel del uppdrag i närliggande kommuner. Våra huvudsakliga grenar är snickeri- och plåtslagerijobb. Med en bred bas har vi möjlighet att samordna och lösa flera uppdrag samtidigt åt våra kunder. En bostadsrättsförening kan t.ex. anlita oss både för ett takbyte på föreningens alla hus och fastighetsskötsel. För våra kunder spar det tid och underlättar kommunikationen när de kan sköta flera uppgifter via samma kanal.

PERSONALEN: När du tar hjälp av PCN möter du ett härligt gäng tjejer och killar som tycker om att arbeta på ett rakt och ärligt sätt som bygger förtroende. De är vårt ansikte utåt och deras servicekänsla och yrkeskunskap är din trygghet. Vår målsättning är att alla ska känna och ta ansvar för det arbete de utför. Då blir det roligare att arbeta och för dig innebär det en garanti att vi levererar bra kvalitet på våra jobb – för att vi är stolta över det arbete vi utför. Att vår filosofi fungerar i praktiken vet vi eftersom många av våra nya kunder hittar oss på rekommendationer från gamla kunder.

Sammanlagt är vi idag drygt 20 personer fördelat på snickare och plåtslagare.

MILJÖ & KVALITET: Idag är det viktigare än någonsin att tänka på hur vi hanterar vår miljö. Vi har en egen miljöplan vi följer. I samarbete med Kungälvstransporttjänst har vi t.ex. en egen återvinningscentral.

Inom byggbranschen finns ett antal regel som alla seriösa hantverkare följer. För din trygghet kan du läsa mer om dem här nedan.

PCN är PU-basdiplomerade. BasPU